Lieve bezoekers,


Wat fijn dat je hier bent! Mijn naam is Sylvia en De Energieke Hand is mijn praktijk. Een praktijk die open staat voor elk willekeurig mens die behoefte heeft aan verbinding. Door mijn jarenlange ervaring als masseuse weet ik dat het heel kwetsbaar is om je volledig te laten zien. Mijn kracht is ook om zonder oordeel jou te behandelen als gelijkwaardige want we zijn allemaal Human Be-ings.


Door mijn vele leerzame levenslessen en opleidingen heb ik mij meer verdiept waar een Human Be-ing behoefte aan heeft. Het aardse geweven met het spirituele want dat zijn Human Be-ings. Ik vertrouw op mijn intuïtief vermogen met heel mijn ZIJN. Puur en eerlijk benader ik jou en zo zijn ook mijn behandelingen.


Ik praktiseer vanuit mijn eigen Bron en luister naar de Universele energieën waar ik enorm mee ben verbonden. Mijn visitekaartje is dan ook mijn warme, energieke handen die je dat geven wat jij nodig hebt.


Energieke groet, Sylvia.


MIJN BEHANDELRUIMTE

DE TEMPEL

VERBINDEN MET ALLES WAT ER IS.

Je verbinden met alles wat er is, dat is het bewust leven van het leven. Je bewust worden met de verbinding van de aardse natuur en de Universele energieën. Back to the Basic van het bestaansrecht. Jij als Human Be-ing! Bewust de verschillende lagen van jouw ZIJN doorlopen. Deze realisatie geef ik uit onvoorwaardelijke Liefde voor jou.

JIJ BENT BELANGRIJK

In al mijn behandelingen ben jij belangrijk. Het draait om jou en dat wat jij nodig hebt om verder te groeien in jou proces. Als Coach voor HSP, Angsten en Levensvragen ben ik er voor jou om je inzichten te geven zodat je zelf je volle naaktheid durf aan te kijken.